CINE SUNTEM

Susținem extinderea ta în România și în alte țări străine

KWForester Srl reprezintă un grup de profesioniști, printre care manageri, experţi contabili, avocați și consilieri fiscali, care de peste 15 ani oferă asistență de specialitate, folosind instrumente operaționale, juridice și financiare naționale și internaționale.

Serviciul nostru se adresează tuturor societăţilor comerciale care întreprind calea internaţionalizării sub orice formă a sa: de la comerţul international, la relocare procese şi până la constituirea de societăţi comerciale, profitând astfel de cele mai bune oportunităţi de creştere care se regăsesc dincolo de graniţele naţionale.

Grup de profesionişti

Limba maternă română şi italiană

Asistenţă online şi la faţa locului

7 domenii de activitate

Viziune

Să fim principalul profesionist pe care îl caută un player al pieţelor internaționale, întrucat știe că va primi cea mai bună soluție la problema sa.

VREM SĂ ÎȚI TRANSMITEM ÎNCREDEREA CĂ
ÎN STRĂINĂTATE NU EŞTI NICIODATĂ SINGUR!

Together abroad!

Misiune

A oferi clientului un suport complet cu privire la ghidarea lui în toate fazele procesului de internaţionalizare.

Misiunea noastră este să punem la dispoziția clienților cunoștințe consolidate pe piețele naționale și internaționale, garantând o calitate înaltă a serviciilor personalizate în funcție de nevoile acestora atât pentru jucătorii noi de pe piețele internaționale, cât și pentru cei cu experiență internațională deja consolidată.

Încercăm să rămânem la curent cu toate noutățile de pe piețele intene si externe, investim în formarea noastră continuă, în creșterea noastră profesională și în cea a colaboratorilor noștri și motivăm persoanele păstrând intacte valorile noastre cele mai prețioase: transparența, încrederea și comunicarea eficace.

Într-o lume plină de haos, atenţia la detaliu este și rămâne un punct forte al muncii noastre!

ROMANIA
Bucarest, Piteşti, Iaşi

Tel. +40 332 804 034
E-mail: info@kwforester.ro

ITALY
Padova
(Profesionişti locali)

Tel. +39 347 76 14 189
E-mail: info@kwforester.ro

Solicită mai multe informaţii fără nici o obligaţie!

Îţi vom răspunde cât mai curând posibil și împreună cu tine vom înțelege strada de urmat pentru a deschide sau consolida societatea ta  în ţară şi în străinătate!

    Declar că am citit politica de confidențialitate și sunt de acord cu prelucrarea datelor furnizate*