SE SPUNE DESPRE NOI

★ ★ ★ ★ ★
Societatea noastră colaborează cu KW Forester – Dr. Roman de mai bine de zece ani. În acest timp, am analizat aspecte de natura fiscala, societara și resurse umane. Întotdeauna am apreciat competența, profesionalismul și corectitudinea dnei Roman. În special, sensibilitatea sa în medierea culturii românești cu cea italiană a facilitat creșterea companiei noastre.

Dr. Renzo Romagnosi
CFO – Grupul Campagnolo

★ ★ ★ ★ ★
De zece ani colaborez cu dna. Raluca Roman – KW Forester România. În aceşti ani am avut ocazia să-i apreciez expertiza, cunoștințele în materie fiscală și nu numai, italiene și româneşti, fiind mereu la curent cu noutăţile. Aceste calități profesionale, precum și capacitatea ei de a înțelege cele două culturi, îi permit să găsească întotdeauna cea mai bună soluție la provocările unei lumi în continuă schimbare.

Luca Rabbia
Leader in Manufacturing and Operations – Gold Plast Group

★ ★ ★ ★ ★
Raluca și echipa ei m-au susținut într-unul dintre cele mai provocatoare și complexe proiecte din cariera mea. Au reușit să-mi ofere confort și încredere, dar mai presus de toate au demonstrat că lucrul cu partenerul potrivit poate face diferența. Raluca este o ascultătoare excelentă, capabilă să gestioneze situaţiile complexe cu determinare şi maximă competenţă. Pe lângă faptul că are o înțelegere excelentă a proceselor, este capabilă să lucreze cu entuziasm și profesionalism în fiecare activitate. Recomand cu drag KW Forester România.

Horatiu Vasilescu
C.E.O. – Smart Invest INC S.R.L.

★ ★ ★ ★ ★
Am colaborat mulți ani cu KW Forester România în rolul de Administrator delegat pe care l-am ocupat în compania Mechrom Industry din Grupul Campagnolo din Vicenza. În special, colaborarea a avut loc în domeniile Administrativ/Fiscal și Dreptul Muncii cu sprijin puternic în Relații Industriale. Pot să confirm că a fost întotdeauna o colaborare extrem de profesionistă, competentă și solidă. Cu siguranță un mare ajutor.

Francesco Giuliano
C.O.O F.I.V. – Bianchi Biciclette

★ ★ ★ ★ ★
Am început colaborarea cu KWForester România în rolul meu de CEO și Director General al Grupului Confezioni Andrea Italia. Am avut încredere în Raluca continuând consultanța pentru relațiile cu România. Căutam pe cineva cu experienţă, care să îmi transmită încredere şi în care să pot avea încredere. În figura profesională a Ralucăi, pe lângă profesionalism, am reușit să găsesc și un aspect uman și personal care știe să-ți asculte nevoile, deschisa la discuții pentru a te sfătui cu privire la pașii potriviți în procesul de internaționalizare. Aspectele profesionale și personale pe care le-am întâlnit la Raluca m-au determinat să consolidez relația de consultanță și să o recomand altora fără nicio îndoială.

Stefano Crespi
General Manager – Confezioni Andrea Italia

★ ★ ★ ★ ★
Sunt italian mutat în Iaşi de 4 ani. Mi-am început propria afacere aici, în România, și de la început, de la înființarea Srl-ului şi până la activitățile de management, m-a îndrumat KW Forester România. Sunt punctuali și precişi în fiecare termen, dar adevărata valoare adăugată este consultanța lor proactivă atât în activități obișnuite, cât și extraordinare. Sunt extrem de mulțumit de munca lor și acum îi consider parte din echipa mea în afacerea mea. Nu în ultimul rând, mă ajută în trei limbi, română, italiană și engleză.

Amedeo Zullo
C.E.O. – Earth’Dreams S.r.l.

★ ★ ★ ★ ★
De câțiva ani folosesc serviciile KW Forester România și personal m-am înţeles foarte bine cu ei. După multe căutări pot spune că nu am găsit alte firme care să poată concura cu aceasta, cel puțin în orașul Iași. Profesionalismul, amabilitatea și eficiența descriu perfect KW Forester România. Personalul este specializat, de încredere, dedicat clientului și capabil să minimizeze barierele culturale și lingvistice. Firma are experiență în diverse sectoare și, prin urmare, este capabilă să ofere sfaturi specifice chiar și celor care nu sunt familiarizați cu limba și jurisprudența română. Recomand cu drag această societate oricui se mută pe teritoriul României şi mai ales companiilor străine.

David Götz
Amministratore Delegato – B4 Be-Four Srl